YokuMed® 
~
oosterse bewegingsleer~ 

voor bedrijven

Een combinatie van Indiase yoga, Tibetaanse bewegingsleer Kum Nye en medische qi gong vermindert en voorkomt beperkingen in het bewegingsapparaat, klachten als RSI en veel meer.


YokuMed voor bedrijven is gericht op het behoud van de vitaliteit van de werknemer. YokuMed werkt met een preventieve module en levert hierdoor een belangrijke bijdrage aan een lager ziekteverzuim. Wordt er in het arbeidsproces met eenzijdige repetitieve handelingen gewerkt kan overbelasting van houdings- en bewegingsspieren tot verhoogd ziekteverzuim leiden.

Staat uw organisatie voor nieuwe uitdagingen of vraagt het arbeidsproces meer energie van uw werknemers? Wilt u eenvoudigweg uw werknemers nog beter ondersteunen in de uitvoering van het werk en het ziekteverzuimpercentage terugdringen?

YokuMed voorziet in een lesmodule bewegingsleer. Kern van deze bewegingsvorm is de ont- stressende bewegingstechniek. Telkens wordt er in de uitvoering van de oefening gecorrigeerd (correcte alignment) op het juiste gebruik van houdings- en bewegingsspieren. De inspannende oefeningen worden afgewisseld met ontspannende technieken en ademhalingsoefeningen. Er wordt afgesloten met een korte meditatie. 

  • Meerdere lesmomenten;

  • Individueel oefenadvies op aanvraag.