Facial Rejuvenal Acupunctuur Vitaliteit

In de basisbehandeling wordt standaard een intake, pols – en tongonderzoek afgenomen. Dit wordt gedaan vanwege de ondersteunende gezichts- en body acupunctuur. De basisbehandeling FRA draagt bij aan een vitaler, evenwichtiger ontspannen uiterlijk én innerlijk welbevinden.

Wat
De hals-nek en hoofdmassage versterken de liftende gezichtsmassage en zorgen voor een goede afvoer van de afvalstoffen door het openzetten van de lymfezones. Er wordt een impuls gegeven aan de ontspanning van de gezichtsspieren. De zenuwuiteinden van het gezicht worden gestimuleerd. 

Hoe
De liftende acupressuur-gezichtsmassage vermindert zichtbaar stress in het gezicht en verbetert de spierspanning en huidsamentrekking van hoofd en nek. De ondersteunende gezichts-en body acupunctuur draagt bij aan de volledige ontspanning.
Vernieuwing van de huidcellen wordt versneld en helpt bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels in het gezicht en de hals.

De doorbloeding van het gezicht verbetert aanzienlijk en de huidskleur frist zichtbaar op. De gelaatsspieren en de verschillende weefselstructuren worden optimaal gevoed en ondersteund. De behandeling brengt talg in evenwicht. Een zeer droge, vette huid of acne wordt tegengegaan. Ontstekingen, littekenweefsel en verklevingen verminderen. FRA basisbehandeling vitaliseert.


Duur van de behandeling circa 90 minuten

Kosten per 90 min € 100,50

                                

 

abr_der_jen_005
abr_der_jen_005