Facial Rejuvenal intensief

In de intensieve kuurbehandeling volgens de methode Victoria Doran wordt standaard anamnese, pols – en tongonderzoek afgenomen. Dit wordt gedaan vanwege de intensieve gezichts- en body acupunctuur. 

Wat
FRA draagt preventief bij aan het algemene welzijn en de gezondheid. Vermindert zichtbaar stress in het gezicht. Verbetert de spierspanning en huidsamentrekking van hoofd en nek waardoor de vitale energie naar de weefsels van het gezicht stroomt. Het bevordert vernieuwing van de huidcellen en helpt bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels in het gezicht en de hals. FRA intensief wordt als een kuur aangeboden.

Hoe
De intensieve body- en gezichtsacupunctuur werkt door op een langdurend effect en wordt gecombineerd met de ondersteunende acupressuur liftende gezichtsmassage. De FRA behandeling vermindert hangende oogleden en helpt spieren onder de kin te vestevigen en een dubbele kin te verminderen, ondersteunt bij kaakgewricht- en nekklachten en verhoogt toevoer van het bloed en de voeding naar de gelaatsspieren en de verschillende weefselstructuren. 

FRA heeft een positief effect op ogen, oren, sinussen, schildklier en beide hersenhelften. Stimuleert en versnelt de aanmaak van collageen en verstevigt de poriën. Deze kuurbehandeling ondersteunt het hormonale evenwicht, vertraagt het verouderingsproces van binnenuit en draagt bij aan een langdurend uiterlijk én innerlijk welbevinden. 

Duur van de behandeling circa 90 minuten

Kosten € 100,50 

Vraag naar de prijsopgave bij een kuur van 12 behandelingen